Aktuell status
Ej anmäld (180 places remaining)
Pris
485 kr inkl moms
Kom igång

Varmt välkommen till Certifiering Hundägare och Hund!

Vi har de hundar vi har i Sverige! Människor och hundar är alla olika individer med olikheter och likheter. Dessa ska mötas där de är och härifrån ska vi utveckla hundägarskapet så att det skapar medvetna hundägare som förstår sig på sina hundar.

Glöm aldrig att vår hund är en familjemedlem som kommer att finnas vid vår sida i många år framöver. Hund och människa är olika arter med både likheter och olikheter.

Denna certifiering ska leda till att hundägare får en mycket större kunskap och förståelse kring vad en hund kräver. Certifiering Hundägare och Hund ska hjälpa dig som hundägare att bättre förstå din hunds språk, inlärning och kommunikation för att både du som hundägare och din hund ska få ett bra liv tillsammans.

Relation, samarbete och samspel mellan hund och människa är viktigt för att både hund och människa ska ha ett bra liv tillsammans. Hundägarcertifieringen ska leda till ökad säkerhet i mötet med varandra och andra människor och djur.

Fokus i Certifiering Hundägare och Hund  är att hundägare ska bli mer medvetna och kunniga i samspel med sin hund, för att båda ska få ett bra liv och där säkerhet och kunskap ska bana vägen för trygga möten mellan hund, människa och omgivande miljö.

Kursinnehåll

Expandera alla